22 april 2024

150 jaar Christelijk Onderwijs in Middelstum

0

Op 31 mei wordt er een reünie gehouden in Middelstum. Het is een reünie voor het Christelijk onderwijs in Middelstum en Kantens. Op 28 mei 2008 is het officieel 150 jaar geleden dat het Christelijk Onderwijs hier gestart is. Ondertussen is er in die 150 jaar veel gebeurd en misschien heeft u ook herinneringen aan een school in Middelstum of Kantens. Het gaat om het Christelijke basisschool Middelstum en Kantens en de ULO/MAVO Middelstum.

Tijdens de dag zijn er vele activiteiten, zoals openstelling van Bakkerij Mendels, Asingapoort, Museum ‘Naald en draad’, Ewsum, Hervormde kerk, exposities op diverse locaties, optreden van Concordia in de nieuwe muziekkoepel van Mentheda, vertoning van oude filmmateriaal over Middelstum, het maken van een groepsfoto en een onthulling..!

Afsluitende dienst in de Gereformeerde kerk o.l.v. ds. de Boer en m.m.v. Concordia en een koor van leerlingen.
Aansluitend is er de mogelijkheid tot het gebruiken van Jubileumbuffet in Vita Nova.
Vanaf 20.30 uur is er een avondprogramma wat voor iedereen toegankelijk i.s.m. Vita Nova, met een optreden van oud-leerlingen (samengevoegd uit ‘The Strings en ‘Muddy Shore’) aansluitend ‘The Music Boys’.

Voor meer info kijk op www.wicherzitsema.nl of mail voor een inschrijfformulier infojubileum@gmail.com of bel 0595-552796.

www.stedum.com

Geef een reactie