26 februari 2024

We beginnen ons feest programma 29 april met de kinderdisco. Vanaf 18.30 uur kan de jeugd lekker uit hun dak gaan in het Hervormd Centrum tot 20.30 uur.

Om 21.30 uur gaan we verder met Session Kolibri. Back to the 80Õs met d.j. Bert. Swingen als vanouds.

Op 30 april is om 9.30 uur de aubade en deze keer op een nieuwe locatie. We houden de aubade op het Borgterrein. Aansluitend kunt u in het Hervormd Centrum een kop koffie krijgen met oranjekoek. Daarna kan er gefietst worden en wel door het Rietdiepdal ± 30 km.

Vanaf 11.00 uur tot 14.00 uur kunt u de route ophalen in Winsum bij garage Nefkens Noord op het industrieterrein Òde AanlegÓ Indien u geen vervoer heeft voor uw fiets kunt u contact opnemen met Ingrid Kort 551303. We willen dit wel graag een week van tevoren weten. Bij slecht weer zal de fietstocht niet door gaan.


 


Dan 6 mei de optocht. U kunt zich nog steeds opgeven. Vanaf 13.00 uur kunnen de wagens zich opstellen op het haventerrein. Om 14.00 uur zal de stoet gaan rijden en wel de volgende route:


l= links r= rechts.


 


l Triezenbergstr.,


r Bedumerweg,


r Kaakstr.,


r Clantstr.,


l Triezenbergstr.,


l Molenstr.,


r Hoofdstr.,


 l Lopsterweg,


l Weemweg,


l Stationsweg,


Kampweg,


r Bedumerweg,


Crangeweer,


r kleipad,


r Stationsweg,


l Weemweg, rechtdoor Hilmaarweg,


l Borgweg,


r SJhorn,


r Vlaspad,


l Borgweg,


l Weemweg,


l Lopsterweg,


l SJhorn,


l Borgweg,


r Weemweg,


l Stationsweg,


Kampweg,


l Hoofdstraat, door naar Jensema,


 r Lellensterweg,


l naar haventerrein.


 


Hier zullen de prijzen worden bekend gemaakt en worden uitgereikt. Op het haven terrein staat vanaf 11.30 uur tot ± 19.00 uur Jan de Patatman. U kunt dus lekker genieten van een hapje of drankje.


 


Dan de toneelavond. Er wordt al een paar maand geoefend door de spelers van A.D.O. en O.N.A. Het stuk dat door hun wordt opgevoerd heet Òeen fluitje van een eurocentÓ Voor Û5,- incl. koffie kunt u deze avond van de partij zijn. Bel dan met Rob Hut  of Kees Vriezema.


 


Er mogen ( om veiligheidsredenen ) 150 kaarten worden verstrekt.


Wilt u met uw buurtbewoners omdenken dat de vlaggetjes vanaf 29 april in de straat hangen.


 


Op 5 mei kunt u vlaggen. Wilt u er 6 mei omdenken dan u auto(Ôs) zo min mogelijk op de straat staan, zowel dan aan ŽŽn kant van de weg. We hopen erop dat jullie allemaal aanwezig zullen zijn, zodat we een paar geweldige dagen zullen hebben.

Het Oranjebestuur.

Geef een reactie