20 juli 2024

2e ronde vaccinatie Nieuwe Influenza A voor kinderen en huisgenoten

0

In de week van 14 tot en met 18 december vaccineert GGD Groningen jonge kinderen en huisgenoten van baby’s voor de tweede keer tegen Nieuwe Influenza A. Voor de inwoners van de gemeente Loppersum vindt dit plaats op woensdag 16 december. Ook nu gaat het om alle kinderen in de leeftijd van 6 maanden tot en met 4 jaar en huisgenoten van kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 5 maanden. Voor een maximale bescherming tegen de griep is het belangrijk om beide prikken te halen.

Sporthal Eelwerd te Appingedam

Dag, tijdstip en locatie van de tweede prik zijn gelijk aan de eerste week. Als inwoner van onze gemeente kunt u terecht in Appingedam ( Sporthal Eelwerd).Voor de vaccinatie gebruikt u de tweede oproepkaart die bij de uitnodiging zat. U krijgt dus geen nieuwe oproep.

 Als u vanwege bijvoorbeeld ziekte de eerste of tweede prik niet heeft kunnen halen, kunt u gebruikmaken van de inhaalactie. Deze wordt in januari 2010 op een centrale locatie georganiseerd. Dag en locatie vindt u vanaf half december op ggd.groningen.nl.

 Meer informatie

De informatie bij de uitnodiging (zoals de folder en het oproepschema) staat ook op ggd.groningen.nl. In de prikplanner op de site vindt u heel eenvoudig de dag, locatie en het tijdstip waarop u wordt verwacht.

 Heeft u nog vragen over de vaccinatie? Neem u dan contact op met het informatienummer Nieuwe Influenza A van GGD Groningen: (050) 367 45 45. Dit nummer is geopend tijdens kantooruren.

Gemeente Loppersum

Geef een reactie