25 juni 2024

30e Avondwandelvierdaagse 15 t/m 18 mei 2017

0

Wie zin heeft om te wandelen in en rondom Stedum, 5 of 10 km, kan dit jaar weer meedoen aan de Avondwandelvierdaagse. Start en inschrijving is op maandag 15 mei vanaf 18:00 uur (niet eerder!), vanaf Moarstee. Deelname kost € 5,00 voor vier avonden inclusief medaille en € 1,50 voor een avond (ook als je als begeleider meeloopt). Honden mogen aangelijnd mee, en zijn gratis, tenzij u voor uw hond ook een medaille wilt.

 

Een dagspeld kost € 2,-, graag opgeven bij inschrijving. Voorinschrijving verloopt via de school.
We starten vanuit Moarstee, bij de ijsbaan. Bij de ontvangst op 18 mei wachten we de lopers daar dan ook op. Jehova Nissi speelt vanaf plm. half 8 bij Moarstee. Vorig jaar toonden veel mensen hun belangstelling en was het wachten heel aangenaam. Iedereen die wil kan gelijk de medaille krijgen. Uiteraard hopen we dat iedereen nog gezellig blijft luisteren naar Jehova Nissi. Moarstee zal donderdagavond geopend zijn, zodat u als u wilt nog even iets kunt drinken (niet gratis).


De wandelvierdaagse is een leuk en gezellig evenement voor 180 dorpsgenoten en dat willen we graag zo houden. Veel vrijwilligers en de school zetten zich hiervoor in, samen met de Activiteitencommissie Dorpsbelangen. Met ieders medewerking kan de Avondwandelvierdaagse ook dit jaar weer goed verlopen. Daarvoor zijn de volgende regels vanzelfsprekend.
–       Als er geen stoep is, blijf dan aan de linkerkant van de weg en let goed op de andere weggebruikers;
–       Blijf op paden en wegen;
–       Hinder elkaar niet;
–       Laat planten staan waar ze staan;
–       Houd afval bij je, bij de limonadestop kun je het kwijt, onderweg niet;
–       Luister naar de verkeersregelaars.
Als je je niet aan deze afspraken houdt, kun je één of meer avonden van deelname worden uitgesloten. Vorig jaar is was dat gelukkig niet nodig.
Natuurlijk bij voorbaat dank aan alle helpers, de EHBO, koffieschenkers, inschrijvers en verkeersregelaars.

Activiteitencommissie Dorpsbelangen,

Geef een reactie