26 september 2023

30e Avondwandelvierdaagse in Stedum

Ruim 170 deelnemers waren deze week een aantal avonden op pad. Minimaal 3x meedoen voor een medaille, en anders een dagspeld, daar gingen de deelnemers voor. Nel Rijkens liep voor de 44e keer de Avondwandelvierdaagse. Omdat de administratie ook al zolang wordt bijgehouden weten we de wandelcarrière van veel Stedumers. Zo controleren we altijd even of men inderdaad op het juiste aantal keren zit, want dat wil nog wel eens niet kloppen.

Het was weer een leuke en erg gezellige week, met veel ontmoeting. Iedereen staat met iedereen te praten of loopt een poosje met elkaar op.We hebben ons best gedaan om ook nieuwe routes toe te voegen, maar dat ging hier en daar nog niet feilloos en dan moest er even geïmproviseerd worden. Dat mocht de pret niet drukken, en zelfs werd de suggestie gedaan de laatste avond op vrijdag te houden, zodat er nog even tijd is voor een nazit. Nu was iedereen toch wel een beetje af, en ging moe maar zeer tevreden weer naar huis.

Dank aan alle vrijwilligers, Jehova Nissi, verkeersregelaars, de inschrijvers, de koffieposten en de coördinatie vanuit school. We beloven u op tijd te beginnen met het bekijken van nieuwe wandelmogelijkheden, suggesties welkom.

Activiteitencommissie Dorpsbelangen,

Geef een reactie