13 juli 2024

Na een aantal keren de bingo te hebben moeten uitstellen, is het dan toch gelukt de Lovebingo te houden! Hoewel het de bedoeling was de bingo tijdens Valentijnsdag te houden, is gebleken dat Stedum ook op 19 juni vol liefde zit.

De bingo begon al in de middag met de kinderbingo. Verdeeld over drie ronden werden daar verschillende leuke prijzen live uitgedeeld. Dat zelfs bingo spannend kon zijn, bleek al snel af te lezen aan de gespannen en gefocuste blikken van de kinderen. Uiteindelijk werd de kinderbingo rond 17:30 afgesloten en werden door de deelnemers sportieve wensen naar elkaar uitgesproken.

’s Avonds was het de beurt aan de volwassenen. Bij aanvang om 20:00 uur stonden zo’n 70 deelnemers paraat de prijzen in de wacht te slepen. Slechts een enkeling kon dat daadwerkelijk bewerkstelligen; de sfeer was daardoor echter niet minder goed. Na iedere van de in totaal vijf ronden werden de prijzen live thuisbezorgd. Daar werd de organisatie bij elke voordeur hartelijk verwelkomd en verrast door de creatieve verkleedpartijen. Omdat er na iedere ronde twee prijzen werden vergeven, zijn in totaal 10 prijzen uitgereikt.

Een 11e prijs was er voor de deelnemer(s) die het leukst waren verkleed in het thema love. Na uitvoerig onderling beraad van de organisatie is deze prijs, in de vorm van een taart, uitgereikt aan het ‘team’ van Carola, die samen met een drietal vriendinnen hun liefde eensgezind aan Stedum uitten. Dat was nog geen eenvoudige klus gezien het aantal verklede deelnemers, maar de organisatie was uiteindelijk unaniem in zijn beslissing.

Na afloop werd duidelijk dat de bingo erg goed werd ontvangen. Vele positieve berichten stemden de organisatie vreugdevol. We hopen daarom ook dat het voor iedereen die heeft meegedaan een leuke avond is geweest. Wellicht dat in de toekomst nogmaals een bingo georganiseerd wordt… In ieder geval hopen we in dat geval weer op ieders aanwezigheid.

Hartelijk dank voor jullie deelname en graag tot de volgende activiteit.

Activiteitencommissie