25 mei 2024

Stedum – Op 18 oktober 1934 werd voetbalvereniging Stedum opgericht. Dit wordt vrijdag 16 oktober en zaterdag 17 oktober 2009 gevierd.
 Op vrijdag 16 oktober 2009 is er een receptie voor alle genodigden, sponsoren, leden, donateurs en vrijwilligers. Na afloop van de receptie is er voor jong en oud een feest met de Nederlandstalige coverband Vlieg en de Meppers en een discoshow. De entree voor deze avond is gratis.
 

Op zaterdag 17 oktober 2009 is er ‘smiddag is er een voetbalwedstrijd tussen het huidig eerste elftal en een samengesteld elftal van oud-leden en is er een reunie voor alle leden en oud leden met een warm- en koudbuffet.
Aansluitend wordt een groots jubileumfeest gevierd.

Dit feest is voor iedereen toegankelijk en zal worden opgeluisterd met diverse artiesten.
 
Alle activiteiten vinden plaats in een grote feesttent op het sportpark. Voor de grote feestavond op zaterdag 17 oktober 2009 wordt entree gevraagd. Houd daarom diverse media in de gaten, want de voorverkoop van de 1500 entreekaarten begint al in januari 2009 en
VOL = VOL. 

De jubileumcommissie roept leden en oud-leden voor de reunie op hun komst per e-mail aan te kondingen, zodat zij een indicatie krijgt van de te verwachten drukte. Bovendien kan zij de belangstellenden op die manier per e-mail op de hoogte houden van het laatste nieuws. De e-mail (met naam en woonplaats) kan worden gestuurd naar keesmulder50@hotmail.com.
 
Wanneer u over namen en adressen van andere oud-leden beschikt, dan kunt u deze ook aan het bovengenoemde emailadres doorgeven.
 
Verder zullen er nog allerlei activiteiten in 2009 worden gehouden, oa. een voetbalwedstrijd tussen het eerste elftal van de v.v. Stedum en oud fc Groningen.
 
Voor de jeugd zal fc Groningen waarschijnlijk een jeugdclinic verzorgen.
 
Het belooft dus een overgetelijke jubileumjaar te worden voor de v.v. Stedum.
 
U KUNT ERBIJ ZIJN. 
 
De jubileumcommissie bestaat uit:
Lucia Roorda
Pieter Hovius 
Boelie de Sturler
Johann Veen
Kees Mulder

www.stedum.com

Geef een reactie