29 mei 2023

Acquisitie advertenties Gemeentegids 2007-2008

In het najaar verschijnt de nieuwe officiële gemeentegids van de gemeente Loppersum.  Deze gids  zal in een oplage van 6500 stuks worden gedrukt en huis-aan-huis worden verspreid in de gemeente. De gids wordt tevens verstrekt aan alle nieuwe inwoners en andere belangstellenden.

Daarnaast worden de gegevens in de digitale gemeentegids die via www.loppersum.nl raadpleegbaar is, volledig geactualiseerd.

InhoudDe nieuwe gemeentegids zal bestaan uit gemeentelijke informatie, een themakatern om de gemeente te promoten en een deel met naam en adresgegevens van verenigingen en instellingen. Voor het overige deel is er volop mogelijkheid te adverteren.

Adverteren mogelijk
Met het plaatsen van een advertentie kunt u uw naamsbekendheid, bedrijf, dienst of product onder de aandacht brengen bij potentiële klanten bij u in de omgeving en belangstellenden daarbuiten. De uitgave van de nieuwe gemeentegids wordt verzorgd door Akse Media BV uit Den Helder (. Een vertegenwoordiger van dit bedrijf zal u als ondernemer binnenkort benaderen voor het plaatsen van een advertentie. Wij stellen het op prijs als u uw bedrijf op die manier onder de aandacht brengt. Zo kunnen we laten zien wat wij als gemeente Loppersum te bieden hebben!

loppersum.nl

Geef een reactie