25 april 2024

ACTUEEL WEGENONDERHOUD RIJK EN GEMEENTE

0

Ê


 • afslag Stedum/Middelstum en afslag Zandeweer/Garsthuizen wordt afgesloten op woensdag 29, donderdag 30 september en vrijdag 1 oktober tussen 20.00 en 06.00 uur;.
 • Nachtelijke stremming N46 in Groningen van het weggedeelteÊEuropaplein – Dampsterdiep van 27 september tussen 22.00 uur en 06.00 uur;
 • Verder wordt er nog op andere plaatsen in de provincie gewerkt aan wegen. Het verkeer op de N33 (Eemshavenweg – Veendam) is in de maand oktober gedurende een periode gestremd. Ook in de stad Groningen wordt aan de rijkswegen gesleuteld.
 • Zie daarvoor de site van  Rijkswaterstaat Noord (overzicht wegeninformatie)


  Stedum-Garsthuizen
  Rijkswaterstaat laat in drie nachten, woensdag 29 en donderdag 30 september en vrijdag 1 oktober 2004 onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de N46 tussen de aansluitingen Stedum en Zandeweer. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het aanbrengen van een nieuwe asfaltlaag, het vullen van de rijsporen en het aanbrengen van nieuwe markeringsstrepen op de weg. In verband met deze werkzaamheden is de N46 afgesloten van 20.00 uur tot 06.00 uur voor het verkeer in beide richtingen.


  Omleidingen  • Het verkeer van de N46 zal via aansluitingen Stedum, de N996, Westeremden, Fiveldijk, Garsthuizen worden omgeleid naar de aansluiting Zandeweer.
  • Het vrachtverkeer zal in Groningen via de N360, Ten Boer, Appingedam, de N33 naar de Eemshaven worden omgeleid.

  Zie voor meer wegstremming op Rijkswaterstaat Noord: Rijkswaterstaat Noord (overzicht wegeninformatie)  GRONINGEN: Europaplein – Dampsterdiep
  Rijkswaterstaat laat in de nacht van maandag 27 september 2004 onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de N46 tussen het knooppunt Europaplein en de aansluiting Damsterdiep. Op verschillende plekken wordt een nieuwe asfaltlaag aangebracht en worden rijsporen opgevuld. Verder worden er nieuwe markeringsstrepen aangebracht. In verband met deze werkzaamheden is dit gedeelte van de N46 op genoemde datum tussen 22.00 en 06.00 uur afgesloten voor het verkeer naar Bedum. De werkzaamheden zijn onderdeel van het reguliere onderhoud dat Rijkswaterstaaat in principe ieder jaar uitvoert.


  Omleiding
  Het verkeer wordt in Groningen omgeleid via de Europaweg, het Damsterdiep, de Oostersluis, de Rijksweg naar de aansluiting Damsterdiep. De aansluiting Driebond, wordt voor het verkeer naar Bedum afgesloten. Het verkeer wordt  ter plekke omgeleid.
  De omleidingroutes worden met gele borden aangegeven. Het verkeer moet in bovengenoemde periode rekening houden met enige vertraging.

  www.loppersum.nl

  Geef een reactie