18 mei 2024

Appingedam/Farmsum: verkeers- en alcoholcontrole

0

De politie heeft donderdagavond in de omgeving van Appingedam een alcoholcontrole gehouden. In totaal moesten 146 automobilisten een blaastest doen. Een 22-jarige automobilist werd in de Solwerderstraat aangehouden. Hij had ruim 1,3 promille alcohol in zijn bloed. Een 22-jarige automobilist uit Farmsum werd in zijn woonplaats aangehouden. Hij had daardoor een auto beschadigd. Toen agenten de man wilden aanhouden, verzette hij zich hiertegen.

Er was pepperspray nodig om de man mee te laten werken. Op het politiebureau bleek dat de man bijna 1,7 promille alcohol in zijn bloed had. Het rijbewijs van de man is ingevorderd

Een 22-jarige automobilist uit Farmsum is donderdagavond in zijn woonplaats aangehouden voor rijden onder invloed. Hij had daardoor een auto beschadigd. Toen agenten de man wilden aanhouden, verzette hij zich hiertegen. Er was pepperspray nodig om de man mee te laten werken. Op het politiebureau bleek dat de man bijna 1,7 promille alcohol in zijn bloed had. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

Persberichten politie.nl

Geef een reactie