25 mei 2024

Autowasdag voor Oekraïne

0

In een eerder berichtje van ons heeft u al een aankondiging kunnen lezen en het stond al in de agenda van stedum.com maar hier nog even de informatie over onze autowasdag van zaterdag 14 april. Om uw geheugen een beetje op te frissen nog even in het kort ons goede doel…

De Hervormde gemeente Stedum LWT gaat met een groep jongeren naar Nagydobrony in Oekraïne. Wij gaan hier helpen met het opknappen van een kindertehuis (De Barmhartige Samaritaan). Omdat het kindertehuis het financieel erg moeilijk heeft, willen we niet dat zij kosten ondervinden van ons verblijf. Uiteraard wordt een deel hiervan betaald door de deelnemers, de rest hopen we met hulp van u binnen te halen.
Hiervoor hebben we nu een autowasdag georganiseerd. Zaterdag 14 april kunt u van 9:00 uur tot 16:30 uur terecht bij het Hervormd Centrum (Bedumerweg 8) om uw auto te laten wassen. Voor € 7,50 wordt uw auto weer stralend schoon. Voor € 10 wordt uw auto niet alleen van buiten schoongemaakt, maar wordt de auto ook van binnen uitgezogen. Terwijl u moet wachten op uw auto, kunt u zich binnen vermaken. Er zijn onder andere broodjes hamburger of een kop koffie/thee/fris met wat lekkers te koop. Ook zonder uw auto te laten wassen bent u binnen natuurlijk van harte welkom!
Zaterdag 19 mei doen we hetzelfde nog een keer maar dan bij Garagebedrijf Wietsma in Ten Boer (Nijverheidsweg 4). Ook dan bent u van harte welkom!

We hopen u één van beide dagen te zien!!

www.stedum.com

Geef een reactie