6 juni 2023

Bedumer scooterdief opgepakt

De politie heeft in Groningen de man opgepakt die afgelopen weekend twee mensen in Bedum beroofde van hun scooter. De 26?jarige Stadjer heeft inmiddels bekend. De politie kon hem aanhouden na het doen van een getuigenoproep op ondermeer de internetsite van de politie.

De politie pakte de man uit Groningen dinsdagmorgen in een woning aan de West?Indischekade in Groningen op. De beide scooters zijn nog niet teruggevonden. Beide scooters werden door de Groninger op opvallende wijze gestolen. In het eerste geval, vrijdagavond aan de Vlijt in Bedum, deed de dief zich voor als koper.

Een 19-jarige man uit Thesinge bood zijn scooter te koop aan. De Groninger bezocht de man en zei het geluid van de scooter te willen horen. Daarop pakte hij de scooter en reed ermee weg.
De tweede scooter werd zaterdagmiddag gestolen. De Stadjer sprong in de Grotestraat in Bedum plotseling achterop de scooter van een 17?jarige jongen uit Middelstum. Die moest onder bedreiging in de Thedemastraat in Bedum afstand doen van zijn scooter. De jongen uit Middelstum moest behalve zijn scooter en helm ook zijn bril aan de dief geven

Dagblad van het noorden

Geef een reactie