29 mei 2024

Beschikbare zoutbakken blijven leeg.

0

Zoals u wellicht via de media hebt gehoord kunnen de leveranciers van dooimiddelen hun klanten niet meer voorzien van strooizout. Dit geldt helaas ook voor de gemeente Loppersum. Onze leverancier kan ook niet aangeven wanneer zij wel weer zout kunnen leveren.

Totdat de zoutlevering weer opgang komt zal bij het ontstaan van gladheid alleen worden gestrooid op de hoofdroutes zoals die hier  vermeld. Een en ander heeft ook tot gevolg dat de vanaf heden de zoutbakken die in onze gemeente zijn uitgezet niet meer worden bijgevuld.

Wij zullen er alles aan doen om de belangrijke wegen in een zodanig staat te houden, dat het verkeer hier op een veilige manier gebruik van kan maken. Zodra de situatie weer zal verbeteren v.w.b. de zoutleverantie zullen wij u daarover tijdig informeren. Deze situatie heeft niet alleen betrekking op de gemeente Loppersum: het is een regionaal probleem.

Wij hopen dat u begrip zal hebben voor deze situatie en willen u vragen de komende periode de nodige voorzichtigheid in acht te nemen tijdens het ontstaan van gladheid.

www.stedum.com

Geef een reactie