21 juli 2024

Bizarre lolly’s uit Bedum voor in de disco

0

bedum – Twee Bedumer broers willen de Nederlandse markt via hun net geopende webwinkel overstromen met ‘extreem snoepgoed’ en andere malligheid. Hun klanten kunnen bijvoorbeeld in de disco de blits maken met een doorzichtige lolly waarin een schorpioen (niet giftig, red.) is opgesloten. Een schorpioen, die oplicht onder het ultraviolette licht dat in veel danstenten aanwezig is.

Peter (31) en Henry (29) Dool, die ook een boekhandel en een drukkerij drijven, prijzen hun snoep aan als ‘stoer’ en gezegend met ‘een groot joehoeee! gehalte’. De schorpioenenlolly’s zouden namelijk potentieverhogend werken. De zogeheten vodkalix smaakt naar wodka. ‘Als je het transparante omhulsel hebt opgeslurpt, kun je onmogelijk weerstand bieden aan de knapperige ledematen van de schorpioen’, melden de Bedumers wervend.

Afgezien van de schorpioenenlolly leveren de broers pepermuntlolly’s met rode mieren, doorzichtige, naar tequila smakende lolly’s met een worm, krekels met currysmaak en lolly’s met parelpoeder, die het liefdesleven zouden stimuleren. Het bizarre snoepgoed betrekt Peter Dool uit Engeland.

Hoe dierenvrienden zullen reageren op het opofferen van insecten aan ‘stoer snoep’, durft de Bedumer niet te voorspellen. Hoewel velen er van walgen, vindt Peter Dool de insectenlolly’s ‘verrassend lekker’.

www.dvhn.nl

Geef een reactie