22 juli 2024

Misschien hebben jullie er wel van gehoord: Happy Stones. Dit zijn stenen die door iemand mooi beschilderd zijn en vervolgens ergens neergelegd om de vinder blij te maken. De bedoeling is dat de stenen door de vinder weer op een ander plekje wordt gelegd maar je mag hem natuurlijk ook houden. Je kunt een berichtje of foto achterlaten op de facebookpagina: activiteitencommissie Stedum.

Vanuit dit concept heeft Zorgbuurderij de Heemen prachtige Blije Eieren geschilderd en verstopt in en rond om Stedum. Vanuit de zorgboerderij de Heemen willen wij alle Stedumers uitnodigen om rondom Pasen de wandelschoenen aan te trekken of de fiets te pakken en er op uit te gaan. Wie weet vinden jullie één van de Blije Eieren in en rond om Stedum.

Als je een Blije Ei vindt kun je:
• Het Blije Ei op een ander plekje neerleggen om iemand anders een geluksmomentje te bezorgen. Zo zwerven de beschilderde Blije Eieren door het hele dorp om mensen blij te maken.
• Een foto maken van het Blije Ei en plaatsen op de facebookpagina: Zorgbuurderij de Heemen.
• Het Blije Ei inleveren op Bedumerweg 43.

Met een foto of met een Blij Ei kun je GRATIS biologische verse melk halen bij de melktap op de volgende dagen: (neem zelf een afsluitbare fles of kan mee)
-Vrijdag 2 april van 9:30 tot 12:30 uur.
-Zaterdag 3 april van 15:00 tot 17:00 uur.

Let op: Vindt jij het GOUDEN BLIJE EI, kom dan zeker langs Zorgbuurderij de Heemen. Daar wacht een mooie prijs op jou!