28 februari 2024

In april/mei jl. ben ik (Cor Slager) benaderd door de bootcamp in Stedum. Jur Raatjes zou per ingang van augustus ’12 verhuizen voor een nieuwe baan naar ST Eustasius. Nu waren deze mensen op zoek naar een nieuwe trainer, die deze training zou kunnen verzorgen. Dit kan ik zeker! 

Met mijn achtergrond bij het Korps Mariniers, (waar bootcamp achtige oefeningen natuurlijk op een wat andere wijze werden ingezet) en het afronden van de Hogere opleiding voor buitensport instructeur en Outdoormanagement, kan ik deze training uiteraard verzorgen. Na een keer meetrainen met de groep en een les te hebben verzorgd voor de groep, ben ik zeer enthousiast geworden en ga ik de trainingen per 8 september voor Stedum en omgeving verzorgen.
Wat is bootcamp
Bootcamp is het in teamverband sporten in de buitenlucht, waarbij plezier vooropstaat. Het doel is om onder professionele begeleiding van een personal trainer effectief te trainen, zodat je je persoonlijke doelen kunt behalen. Wil je graag fitter worden, afvallen of sterker worden, maar staat het idee van een fitnessruimte je tegen? Dan is Bootcamp zeker geschikt. Bootcamp bestaat namelijk uit een afwisselend pakket aan oefeningen die je bij voorkeur in een park uitvoert, zodat je binnen korte tijd je hele lichaam traint. Zo werk je aan je conditie, doe je rek- en strekoefeningen en komen er leuke, uitdagende spierversterkende oefeningen voorbij. Doordat je in groepsverband traint, ontstaat er al snel een leuke, ontspannen sfeer. De teamgeest zorgt ervoor dat je net dat beetje extra geeft, of je nu individuele oefeningen doet of samenwerkt.
Waarom meedoen?
Bootcamp is een zeer gezonde manier van trainen. Doordat je buiten sport, sta je voldoende bloot aan de hoeveelheid daglicht die je dagelijks nodig hebt om je fit en opgewekt te voelen. In plaats van in een donkere fitnessruimte met een droog klimaat van airconditioning te trainen, bevind je je in een mooie, vaak groene omgeving en adem je frisse lucht in en het is lekker dicht bij. Naast een strakker en sterker lijf doe je leuke sociale contacten op met buurtgenoten. Een bootcampgroep bestaat vaak uit mannen en vrouwen uit allerlei leeftijdscategorieën. Doordat je samen lekker traint, vliegt de tijd voorbij en ben je zowel sociaal als sportief efficiënt bezig. Tot slot motiveert een groep je om regelmatig mee te doen, zodat je ook daadwerkelijk met regelmaat blijft bewegen. In middels zijn er al 7 personen die elke zaterdag mee doen met de bootcamp in Stedum.

Wanneer: We trainen elke zaterdag morgen van 09:00 uur -10:00 uur
Waar: We starten bij de ingang van het Steemerbos aan de Bedumerweg
Kosten: De eerste keer is gratis.
Als je tot de kerst betaalt, dan betaal je deze periode € 60.00,-(4 euro per training)

Dat is van 8 september tot en met 22 december (kerstvakantie).
Per keer is het €5.-
Per maand €19.-
Opgave: via info@leefoutdoor.com of 06-29388067.

www.stedum.com

Geef een reactie