21 juli 2024

Borglanden en Gewoon Mensen winnen stratenvolleybaltoernooi

0

Afgelopen maandag- en woensdagavond vond het Internos Stratenvolleybaltoernooi plaats. Dit jaar, doordat er minder inschrijvingen waren dan anders, in een andere opzet dan voorgaande jaren. In voorgaande edities werd er op alle avonden van de week gespeeld met als hoogtepunt de finales op de vrijdagavond.
Dit jaar schreven zich zes teams in met volwassenen en twee jeugdteams. Dit was te weinig om alle avonden te spelen. Alle zes teams hebben daarom op de twee avonden tegen elkaar gespeeld en het team met de meeste punten is daarna als winnaar uitgeroepen. De beide jeugdteams hebben twee keer tegen elkaar gespeeld. De overwinnaar bij de jeugd was het team Gewoon Mensen.
Beide jeugdteams kregen als beloning een door PLUS Middelstum beschikbaar gestelde taart. Bij de volwassenen kwam dit jaar niet, zoals afgelopen jaren Cracks & Crucks, maar het team van Borglanden, met negen punten, als overwinnaar uit de bus. Ook Borglanden kreeg als beloning een door de supermarkt beschikbaar gestelde taart als beloning. Cracks & Crucks eindigde, met acht punten als tweede en Beide Handjes met vijf punten als derde. Het voordeel van de opzet van dit jaar was wel dat alle teams op de twee avonden in de sporthal aanwezig waren en er dus meer publiek tijdens de wedstrijden op de “tribune” zat waardoor het tot het laatst gezellig bleef.

www.stedum.com,

Geef een reactie