11 december 2023

Borglanden winnaar van het stratenvolleybaltoernooi 2010.

0


Van 1 t/m 5 november jl. werd het jaarlijkse stratenvolleybaltoernooi georganiseerd door de stratenvolleybalcommissie van Internos. Er deden in totaal 15 teams mee, waarvan 6 jeugdteams. De jeugd speelde een halve competitie, waarna er op de finale-avond om de prijzen werd gestreden, net als bij de poulewedstrijden werd er op tijd gespeeld (1 keer 12.5 minuut).

De einduitslag is als volgt: 1. De Zwabbertjes, 2. Street Girls, 3. Zingende Macho Mannen, 4. Girls Power, 5. Stedumer Boys en 6. Team Zonder Naam. Bij de senioren werden de teams over 2 poules verdeeld en in deze poules ging het om de eerste 2 plaatsen. In poule A is Triezenbergstraat als 1e geëindigd en Stichting vrienden van het Roggefeest (SvvhR) als 2e. In poule B zijn Cracks & Crucks resp. Borglanden als 1e en 2e geëindigd.

Op de vrijdagavond werd om de plekken voor de finale gestreden, deze wedstrijden werden op tijd gespeeld (2 keer 10 minuten). De eerste wedstrijd ging tussen Triezenbergstraat en Borglanden. Deze werd gewonnen door Borglanden met een eindstand van 2-0. De 2e halve finale ging tussen Cracks & Crucks en SvvhR. In deze wedstrijd werden beide sets door SvvhR gewonnen. De wedstijden om te bepalen wie er 1, 2 of 3 was geworden werden op punten gespeeld. De troostfinale, spelen om de 3e plaats, werd met 2-0 gewonnen door Cracks & Crucks. De finale was zeer spannend, beide set werden nipt door Borglanden gewonnen.

De einduitslag is als volgt: 1. Borglanden, 2. SvvhR, 3. Cracks & Crucks, 4. Triezenbergstraat, 5. Bouwbedrijf Hofman, 6. Beide Handjes, 7. Bedumerweg, 8. Schutters en 9. Jeugd van Tegenwoordig. De aanmoedigingsprijs, een taart, is aangeboden door kapsalon Stedum en werd gewonnen door Jeugd van Tegenwoordig. Iedere deelnemer kreeg een attentie in de vorm van een schrijfblok. De commissie, bestaande uit Janet Dijkstra, Sikko Voorma en Catharina Reker, kijkt terug op een geslaagd toernooi. Langs deze weg willen we ook de Rabobank Noord Groningen bedanken voor de financiële steun.

Klik hier voor meer foto`s

www.stedum.com

Geef een reactie