25 juni 2024

Bouwbedrijf Hofman winnaar van het stratenvolleybaltoernooi.

0

Van 27 t/m 31 oktober jl. werd het jaarlijkse stratenvolleybaltoernooi georganiseerd door de stratenvolleybalcommissie van Internos. Er deden in totaal 19 teams mee, waarvan 5 jeugdteams en 1 team van buiten onze dorpsgrenzen nl. uit Loppersum.
De jeugd speelde eerst een halve competitie en op de vrijdagavond werd er gestreden om de prijzen.

De wedstrijd om de 3e en 4e plaats werd gespeeld door De Drakenbende en Go Girls. De wedstrijd werd beslist op punten doordat De Drakenbende de eerste set won met 20-10 en de tweede set werd door Go Girls gewonnen met 20-14, hiermee werd De Drakenbende 3e.  De finale werd gespeeld door Gilz Power en De Sjonnies. De Sjonnies wonnen beide sets in resp. 20-6 en 20-10 en zijn hiermee kampioen bij de jeugd. Jack, Leon, Pieter en Jasper nogmaals hartelijk gefeliciteerd met behalen van de beker.
De einduitslag is als volgt:
1. De Sjonnies, 2. Gilz Power, 3. De Drakenbende, 4. Go Girls, 5. Pink Lady’s.

Bij de senioren werden de teams over 2 poules verdeeld en in deze poules ging het om de eerste 2 plaatsen. In poule A is Bouwbedrijf Hofman als 1e geëindigd en Triezenbergstraat als 2e. In poule B zijn Cracks & Crucks resp. Borglanden als 1e en 2e geëindigd. Op de vrijdagavond werd om de plekken voor de finale gestreden, als eerste de wedstrijd tussen Bouwbedrijf Hofman en Borglanden. Deze werd gewonnen door Bouwbedrijf Hofman met als set-standen 16-14 en 15-11. De 2e halve finale ging tussen Cracks & Crucks en Triezenbergstraat. In deze wedstrijd werden beide sets door Cracks & Crucks gewonnen, met de set-standen 19-13 en 21-14.
De troostfinale, spelen om de 3e plaats, werd met 2-0 gewonnen door Borglanden (25-16 en 25-11). De finale werd in 2 sets gewonnen door Bouwbedrijf Hofman met de set-standen 25-13 en 25-21.
De einduitslag is als volgt:
1. Bouwbedrijf Hofman, 2. Cracks & Crucks, 3. Borglanden, 4. Triezenbergstraat, 5. Borgweg, 6. Beide Handjes en CJV Stedum, 8. Lellensterweg en Stichting Vrienden van het Roggefeest, 10. Bedumerweg II, 11 De Schutters en Bedumerweg I, 13. Hoofdstraat, 14. LSV Gym.
LSV Gym kreeg de aanmoedigingsprijs, een taart.
De senioren kregen een attentie in de vorm van een stressballetje, de jeugdspelers kregen een sleutelhanger in vorm van een zaklantaarn en snoep. De commissie, bestaande uit Janet Dijkstra, Sikko Voorma en Catharina Reker, kijkt terug op een geslaagd toernooi. Langs deze weg willen we ook de Rabobank “Noord Groningen” bedanken voor de financiële steun.

www.stedum.com

Geef een reactie