19 juni 2024

Braderie en Lifestyle beurs op dinsdag 30 mei

0

Nog maar een paar dagen en het feest barst los! Vanaf zaterdag 27 mei a.s. staat Stedum weer een week op zijn kop tijdens de Feestweek ‘ Op Goud Geluk’. Al voor de 18e keer wordt deze tweejaarlijkse feestweek door het dorp voor het dorp georganiseerd.

Graag willen we jullie aandacht nog vestigen op dinsdag 30 mei. Het zal een drukke dag worden in Stedum.

Zo is er vanaf 14:00 uur een braderie in de hoofdstraat, georganiseerd door de handelsvereniging. Maar ’s avonds organiseren we voor het eerst een beurs in de feesttent. Het zal een ‘Life-Style’ beurs zijn waar Beauty de boventoon voert. Zo zijn er o.a. aanwezig kappers en visagisten, worden er make-overs gedaan en staan er stands met kleding, make-up, sieraden maar ook sportkleding .


Ook worden er modeshows gehouden door professionele modellen. Aanvang vanaf 19:00 in de feesttent tot ca 22:00.
Deelnemers aan de beurs en modeshow zijn onder andere  Kapsalon Brenda ,Geralda’s ,Shiatsu massage Henk Spaak, Nagelstylist Thea Ruiter ,Run2day , Van Weerden Kleding, Nordic walking, Spotschool Fittest, Kleur en styleanalist  Brigitte van Barneveld , Bijstergoed kleding/schoenen, Tuin en woonadviseuse / partyplanner / catering Margareth Rodriguez ,2e hands bruidskleding boetiek Appingedam , RingBling Stedum en nog vele andere bedrijven

Graag tot ziens in de feestweek !

Kijk voor meer informatie over de feestweek en het programma www.feestweekstedum.nl.

www.stedum.com

Geef een reactie