17 juni 2024

Buiten aan de slag tijdens de Natuurwerkdag 2019

0
Op zaterdag 2 november is het weer landelijke Natuurwerkdag, de grootste vrijwilligersdag in het groen. In Groningen organiseert Landschapsbeheer Groningen het evenement dit jaar voor de 19e keer. Samen actief aan de slag in de buitenlucht, dat kan op 36 locaties in de provincie Groningen.
Het is gezond, leuk en gezellig om samen de handen uit de mouwen te steken met zagen, snoeien, bollen planten of takkenrillen leggen. Op veel locaties worden kinderactiviteiten georganiseerd, zodat het hele gezin kan meedoen. Verspreidt over de provincie is iedereen welkom een handje mee te helpen in de natuur. Zo krijgt het landschap een mooie opknapbeurt en heb je een gezellige dag!
Je kunt nog meedoen
Lekker een dag buiten aan de slag? Iedereen mag meedoen, jong of oud, alleen of samen met je ouders, familie, vrienden of buren! Zoek een leuke locatie bij jou in de buurt via www.natuurwerkdag.nl en meld je aan.
De Natuurwerkdag wordt mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij en is een initiatief van LandschappenNL. In de provincie Groningen neemt Landschapsbeheer Groningen de organisatie voor haar rekening.

www.stedum.com,

Geef een reactie