19 mei 2024

Burendag, koppen bij elkaar

0

Heb je zin om samen met een aantal buren op 23, 24 of 25 september iets te organiseren voor jouw straat of voor het hele dorp? Er is dit jaar weer de mogelijkheid om hiervoor financiering te krijgen vanuit het Oranjefonds in het kader van Burendag. De burendag van vorig jaar was een succes; veel belangstelling, veel  ideeën en met als uiteindelijk resultaat: “De DOP” bij de haven. Die binnenkort feestelijk wordt ingewijdt.

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt of eventueel het hele dorp. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Douwe Egberts verzorgt een belangrijke basisvoorwaarde voor de ontmoeting; een goede kop koffie. Het Oranje Fonds biedt mensen met goede plannen een bijdrage tot € 500. Steek de koppen bij elkaar en verzin samen een goed idee! Zie www.burendag.nl waar ook veel voorbeelden staan. Als je een goed plan hebt voor het hele dorp, dan kan dorpsbelangen je hierbij eventueel ondersteunen. Neem dan contact op via dorpsbelangen@stedum.com. Ook als je een idee hebt voor je eigen straat, dan kan dorpsbelangen met je meedenken.

Stedum, het leukste dorp van Groningen?
RTV Noord en Dagblad van het Noorden zijn op zoek naar “Het Leukste Dorp van Groningen” Stem nu op Stedum! Dit kan tot 22 juli 2011.
www.leukstedorpvangroningen.nl

www.stedum.com

Geef een reactie