19 juni 2024

Burgemeester Rodenboog geeft startsein aan project Technics4U.

0
Op donderdag 18 maart zal burgemeester Rodenboog de eerste flyer en lesbrieven rondom de techniekmanifestatie ‘Technics4U’ in ontvangst nemen. Dit in aanwezigheid van de deelnemende leerlingen van CBS Klimop te Garrelsweer.
Technics4U is een techniekpromotieproject voor leerlingen van groep 7 en 8 van het basisonderwijs. Ook de betrokkenheid van ouders en leerkrachten is groot. Het is een gezamenlijk initiatief van bedrijven, onderwijs en gemeenten, dat na eerdere  succesvolle edities in Friesland, voor het eerst in de regio Eemsdelta zal plaatsvinden.
De manifestatie wordt gehouden op het Noorderpoort College in samenwerking met het Fivelcollege.
 
Er zal op vrijdag 9 april 2010 een grote techniekmanifestatie plaatsvinden, met aansluitend op zaterdag 10 april bedrijfsbezoeken bij diverse technische bedrijven waarvoor leerlingen, ouders en leerkrachten worden uitgenodigd.
De doelstelling hiervan is hen te enthousiasmeren voor techniek. Technics4U is bedoeld om de leerlingen te laten zien en ervaren wat de wereld van de techniek op allerlei niveaus te bieden heeft. Dus ook de kinderen met hoger onderwijs potentie zullen aan hun trekken komen.
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met TechnoMatch: 0512-548509 of kijk op de website www.technics4u.nl

Gemeente Loppersum

Geef een reactie