23 februari 2024

BuurContact Loopcircuit ondersteunt Make a Wish

0
BuurContact Loopcircuit en FC Groningen in de Maatschappij gaan samenwerken in het ondersteunen van Make a Wish. De drie-eenheid; Make a Wish, FC Groningen in de Maatschappij en het BuurContact Loopcircuit, zal dit jaar bij elke BuurContact Loop activiteiten organiseren waarbij het doel, zoveel mogelijk ernstig zieke kinderen een mooie dag te kunnen laten bezorgen, voorop staat.
FC Groningen stelt voor elke loop een gesigneerd shirt beschikbaar, dat bij iedere loop verloot zal worden. Daarnaast zal er op de inschrijfformulieren aan de deelnemers de mogelijkheid worden geboden om een vrijwillige bijdrage te doen en mee te doen aan een verloting. Natuurlijk zal er op het parcours voor iedereen de mogelijkheid zijn om loten te kopen. Verder kan het zijn dat bij de lopen Groby (mascotte FC Groningen) begroet kan worden of zal er wellicht een bijzondere gast aanwezig zijn.
Er is een Bayern München shirt, gesigneerd door Arjen Robben (ambassadeur van FC Groningen in de Maatschappij), ter beschikking gesteld. Dit shirt zal ter veiling worden aangeboden en zal aan het einde van het seizoen aan de hoogst biedende worden overhandigd. Wij willen dan ook belangstellenden aanmoedigen een bod op het shirt te doen om zodoende het shirt voor een topprijs te kunnen verkopen. Onze wens is om zoveel mogelijk wensen te vervullen, help ons onze wens te vervullen!
De loopcircuitsponsoren Run2Day, Snelle Jelle, Pels Hotels, RABO, Blue Mule en GDF Suez hebben al aangegeven dit initiatief van harte te willen ondersteunen.
Kom dus naar de BuurContact lopen, om mee te doen of om de deelnemers aan te moedigen, maar zeker ook om Make a Wish te ondersteunen!
De data van de BuurContact lopen 2014 zijn: 12 april (Bedum), 10 mei (Stedum), 11 juni (Middelstum), 25 augustus (Ten Boer), 4 oktober (Uithuizermeeden), 18 oktober (Ekenstein).

, Stichting BuurContact Loopcircuit

Geef een reactie