21 juli 2024

CdK Max van den Berg bezoekt Loppersum

0

Op vrijdag 1 oktober a.s. brengt de Commissaris van de Koningin Max van den Berg een werkbezoek aan onze gemeente. Burgermeester Rodenboog ontvangt de Commissaris van de Koningin (CdK) om 9.00 uur op het gemeentehuis van Loppersum. De Commissaris van de Koningin (CdK) voert onder andere gesprekken met de burgemeester en het voltallige college over integriteitbeleid, rampenbestrijding, follow-up bestuurskrachtmeting en de lokale economie.

Speciale aandacht is er voor de herinrichting Molenweg en het centrumplan van Loppersum. Tijdens een dorpswandeling door Loppersum krijgt de CdK een toelichting op het centrumplan en herinrichting Molenweg. 
Bedrijfsbezoek
Aan het einde van de wandeling door Loppersum wordt een bedrijfsbezoek gebracht aan Spa & Beauty Loppersum aan het Raadhuisstraat (voormalig gemeentehuis).
Ondanks dat de verbouwing nog in volle gang is, de opening staat gepland voor eind 2010, is dit bezoek zeker interessant. De contouren van het nieuwe saunabedrijf zijn al goed zichtbaar.
Na afloop van het bedrijfsbezoek wandelt het gezelschap naar Kookstudio Koken bij mijn Tante (Wirdumerweg) alwaar de lunch door de CdK, de aanwezige raadsleden en collegeleden zelf wordt bereid.

Gemeente Loppersum

Geef een reactie