13 juli 2024

College B&W Loppersum helpt mee aan verhuizing peuterspeelzaal Stedum tijdens de MADD dag

0

De gemeente Loppersum doet mee aan de landelijke manifestatie ‘Make A Difference Day’ (MADD) op 20 en 21 maart 2009. Het doel van MADD is zoveel mogelijk mensen te laten kennis maken met vrijwilligerswerk. Dat levert, behalve meer erkenning voor het nut van al dat werk, ook een flinke aanwas van vrijwilligers op.

In dit weekend wordt het vrijwilligerswerk in de schijnwerpers gezet. Ook in de gemeente Loppersum kunnen bewoners aan de slag als ze eens kennis willen maken met vrijwilligerswerk. Diverse organisaties zetten hun deuren open en hebben in een aantal gevallen speciale werkzaamheden georganiseerd.

Activiteiten in de gemeente Loppersum

College van B&W helpt 20 maart om 8.30 uur in Stedum met de verhuizing van de peuterspeelzaal naar basisschool De Bongerd.

ISD Noord Oost helpt 20 maart een reparatieschuur op Weiwerd leegpakken.De schuur moet worden ingericht als werkruimte en staat nu vol met kringloopspullen. Een deel moet daar weg en daarvoor zijn aanpakkers nodig.

Winkel Koor&Rinkel van Stichting Stem in Middelstum houdt op 20 en 21 maart Open Huis. De inbrengwinkel besteedt de opbrengsten aan doelen die het zingen bevorderen. Op alle goederen in de winkel (achter broodboetiek de Halte) wordt 20% korting gegeven. De winkel is vrijdagmiddag geopend van 13 – 17 uur en zaterdag van 10 – 16 uur. Er is voor iedereen koffie en koek. U bent van harte welkom.

CDA Loppersum gaat zaterdag 21 maart om 9.30 uur nabij de basisschool “Klimop” aan de slag met het monument “de Tijdtafel”. De omgeving van het monument zal worden opgeruimd en schoongemaakt.

Gemeente Loppersum

Geef een reactie