29 mei 2024

Computercursus voor 55 plussers

0

De Stichting Welzijn Delfzijl sector ouderen organiseert de volgende computercursussen voor 55 plussers. De cursussen starten op dinsdag 24 oktober 2006 in het Dorpshuis, Wirdumerweg 23 in Loppersum.

Kennismaken met de computer
In deze cursus leert u wat de verschillende onderdelen van de computer zijn. U leert globaal wat er allemaal met de computer mogelijk is en wat die voor u thuis kan betekenen, zoals een brief maken in mooie zelfgekozen letters, illustraties maken, spelletjes spelen, de computer als opslagplaats gebruiken voor bijvoorbeeld recepten of als hulp bij de belastingaangifte.

Vervolgcursussen Word en Windows
De belangrijkste facetten zijn het werken met Word, zoals het verfraaien van de tekst met ander lettertypen, tekst centreren, laten inspringen of kolommen plaatsen.

Internet
Hierin komen begrippen als www, hyperlink en site aan bod. In vijf lessen leert u alle wetenswaardigheden van het internet. Tijdens de lessen gaat u het internet op en u leert e-mailen en foto’s versturen

Voor meer informatie of opgave kunt u contact opnemen met de Stichting Welzijn Delfzijl, sector ouderen, Ria Maring, tel. 0596-650787.

Gemeente Loppersum

Geef een reactie