3 december 2023

Concert in het kader van 950-jaar Garrelsweer.

0

Op zondag 30 september as. om 15:00 uur wordt er in de kerk van Garrelsweer, een concert georganiseerd. Dit uurvullend programma wordt uitgevoerd door het Chr. koor  “Musical Belief”, onder leiding van Ronald Kedra, en zal bestaan uit liederen die door de eeuwen heen in de kerken werden gezongen. Het wordt een gevarieerd programma met bekende en minder bekende liederen met als thema: “Kleur bekennen door de eeuwen heen”. Liederen van John Rutter en Remco Hakkert maar ook “Cantique de Jean Racine” van Fauré en Joyful Praise gebaseerd op de 9e symphonie van Beethoven staan op het programma.

Het koor “Musical Belief” uit Groningen bestaat uit een 40-tal enthousiaste zangers en zangeressen. Het koor verzorgt regelmatig een uurvullend programma en verleent medewerking aan kerkdiensten.

Het repertoire betreft Engels- en Nederlandstalige gospels maar ook populaire en klassieke werken komen rijkelijk aan bod. Daarnaast zijn in het recente verleden ook delen uitgevoerd van bekende musicals zoals: Porgy and Bess, Anatevka, Les Miserables, the Dreamer.

In juni 2006 behaalde dit koor de eerste plaats bij een zang- en muziekfestival op Schiermonnikoog.
Om het voor iedereen mogelijk te maken om dit concert bij te wonen is de toegang vrij. Wel wordt er vrije gift gevraagd middels een collecte bij de uitgang.
Namens de Vereniging Dorpsbelang Garrelsweer wordt u van harte uitgenodigd om dit concert bij te wonen op:
Zondag 30 september om 15:00 uur in de kerk van Garrelsweer

www.stedum.com

Geef een reactie