25 juni 2024

Concurrentiestrijd dreigt tussen dierenartspraktijken Loppersum

0

Loppersum – Loppersum zit er qua dierenartsen vanaf maart warmpjes bij: twee praktijken straks tegen ŽŽn nu. De huidige dierenarts Klink doet zijn praktijk over aan de dierenartsenpraktijk Van Stad tot Wad, die zich vestigt aan de Wijmersweg. Daarnaast begint dierenarts Henno Dallenga aan de Molenweg.

Van Stad tot Wad is niet blij met de concurrentie. Tekla Admiraal van Van Stad tot Wad vreest voor een concurrentiestrijd. Admiraal: “Wij hebben jaren geleden al een afspraak met Klink gemaakt over de overname van zijn praktijk. We betalen er flink voor zijn pati‘ntenbestand over te nemen. Dat er nu nog iemand een praktijk begint, is dus op zijn zachtst gezegd niet echt aardig. ”

Dallenga’s vestiging in Loppersum wordt een dependance van zijn praktijk in Appingedam. “Voor mij is het een logische stap hier een praktijk te beginnen”, zegt Dallenga. “Ik woon in het dorp en veel van mijn cli‘nten komen uit Loppersum en omgeving. Op deze manier kan ik hun beter van dienst zijn.”

Hij maakt zich dan ook niet druk over een eventuele concurrentiestrijd: “De tijd zal uitwijzen of er plaats genoeg is voor twee praktijken in Loppersum.”

www.dvhn.nl

Geef een reactie