18 mei 2024

Dag 4 speelweek 2011 (+ video)

0


Pips, bleek en vermoeide koppies. Dat was het beeld dat we van kinderen (en ook leiding) hadden bij het ontbijt om 8 uur. Op zo’n moment vraag je je af hoe komen we deze dag door en ook deze vierde dag hebben de kinderen ons weer doen verbazen. Nadat Selma v.d. Berg ons flink liet bewegen begonnen de kinderen aan de presentatie die ’s avonds werd gehouden.

Ze hadden bij de voorbereiding ruim tijd om na te denken over een terugblik van de speelweek. De tweede helft van de ochtend werden er spelletjes op het haventerrein gedaan die prima gecoördineerd werden door Catharina Reker en Agaath Vriezema. Om 12 uur werd voor de laatste keer de prachtige speelweekvlag gestreken en mochten de kinderen naar huis om zich op te maken voor het gezamenlijk pannenkoek eten in de avond. Tijdens het eten gaf elke groep een terugblik op de speelweek en als favoriet onderdeel bleek hutten bouwen voorop te gaan.

Met de presentatie kon voor de laatste keer een medaille gescoord worden en de eindwinnaar van Sportief Speldorp was groep F. In bijzijn van de brandweer werd om 19.30 uur het vreugdevuur ontstoken. Dat was het einde van speelweek 2011 voor de kinderen. Voor alle vrijwilligers was daarna nog een afterparty in de legertent. De week werd afgesloten met een wel heel gezellige borrel! De laatste bezoekers ging tegen enen moe en tevreden naar huis.

Klik hier voor meer foto`s

www.stedum.com

Geef een reactie