8 december 2023

Dansen in Stedum gaat beginnen !

0

Na een succesvolle cursus om de Paso Doble te leren, compleet met uitvoering en afdansen, zetten we dit seizoen de dansles in Stedum voort onder auspiciën van Sportdorp Stedum, van het Huis voor de Sport. Zonder sportkleding toch lekker in beweging, een nieuwe activiteit in Stedum om bewegen van jong tot oud te stimuleren.

Aanstaande zondagavond 14 november is het zover, om 19.30 uur start de eerste dansles, in het sportgebouw aan de Bedumerweg onder leiding van Richard van dansschool Randoe. De eerste lessen zijn vrij toegankelijk, dus als je het nog eens wil proberen, dan kun je zo meedoen. Iedereen, jong of oud, solo of met partner, is welkom en mag meedoen of komen kijken. En, er is koffie in de pauze! We eindigen tegen 21 uur.  Richard gebruikt vaak erg mooie muziek, daarnaar luisteren is al de moeite waard. Met alle dansen wordt met de basis begonnen. Dus ook voor de gevorderden onder ons een prima begin om er weer in te komen.

Wij hopen op een grote opkomst, graag tot zondagavond om 19.30 uur! Voor voldoende koffie graag even een mailtje naar activiteiten@stedum.com.
Meedoen is prima, kijken is ook leuk.

www.stedum.com

Geef een reactie