27 mei 2024

Datum bekend van 3e STEMER OMLOOP: 4 september 2004

0

De 3e Stemer Omloop 2004 wordt daarom wederom georganiseerd door de IJsvereniging Stedum, in samenwerking met Dorpsbelangen. De loop vindt plaats op 4 september 2004. De organisatie is op dit moment bezig een nieuw en duidelijk parcours uit te zetten van exact 10 kilometer. Zeker is dat Peertil, een prachtig ÔhoogholtjeÕ, wederom deel zal uitmaken van het parcours.

 De route zal te zijner tijd te vinden zijn op onze website, www.stemeromloop.stedum.com. Verder zal de inschrijving Žn de omkleedmogelijkheid plaatsvinden in de sporthal te Stedum (bij de voetbalvelden). Ook deze keer is Stedum de afsluiter van het BuurContact Loopcircuit en maken we er een gezellig evenement van. Uiteraard werken wij er ook dit jaar hard aan om deze loop tot een n—g groter succes te maken.


 


Behalve de wedstrijdloop is ook dit jaar een recreantenloop weer onderdeel van de Stemer Omloop en ook wordt voor de jeugd t/m 12 jaar weer een estafette georganiseerd. Deze start vlak na de wedstrijdloop. Na de zomervakantie zullen hiervoor weer een aantal trainingen worden gegeven, de jeugd in Stedum wordt hier via de basisscholen te zijner tijd weer over ge•nformeerd.


 


Het laatste nieuws over de 3e Stemer Omloop is zoals ook afgelopen jaar weer te lezen op www.stemeromloop.stedum.com. Wilt u informatie dan kunt u mailen naar stemeromloop@stedum.com.


 


Uiteraard is de 3e Stemer Omloop niet mogelijk zonder onze sponsoren en vrijwilligers. Wilt u zich nog aanmelden als sponsor en/of vrijwilliger, dan kan dat via bovengenoemde adressen. Dan rest ons nog u een goede zomer en veel loopplezier plezier te wensen in 2004.


 


Tot 4 september 2004!


 


Sportieve groeten,

Organisatie Stemer Omloop

De stemeromloop

Geef een reactie