25 februari 2024

We willen u even op de hoogte brengen van de plannen van de Oranjevereni-ging.Het zal bij menigeen bekent zijn, maar nog even voor alle duidelijkheid: koninginnedag wordt landelijk gevierd op 29 april. 30 april is namelijk. op een zondag. Een deel van het programma is inmiddels bekend:

Op 29 april natuurlijk de aubade om 9.30 uur, aansluitend koffie met oranjekoek, vervolgens gaan de kinderen door het dorp om oudhollandse spelletjes te doen en is er een toertocht voor oldtimertrekkers en oldtimerauto’s en oude motoren. Laat zien wat voor moois u in de schuur heeft staan. Vandaar ook een oproep aan ieder die hier aan mee wildoen om zich op te geven bij Rob Hut (0596) 55 09 01 of bij Kees Vriezema (0596) 55 13 66. Misschien heeft u ook familie en /of kennissen met een mooi voertuig? Die zijn ook hartelijk welkom om mee te doen.


Daarnaast wordt er op zondag 30 april een oranjeconcert gehouden om 15.30uur in de Gereformeerde Kerk, nadere informatie volgt nog.


 


We zijn heel blij met 2 nieuwe bestuursleden namelijk Albert Hofman, en Petra Kooi we hopen dat ze het ook erg leuk gaan vinden. Pieter Ketting en Alida Tamminga hebben zowel ons als Stedum verlaten, erg jammer natuurlijk maar wij wensen hen veel plezier in hun nieuwe woonplaats, in respectievelijk Middelstum en Groningen.


 


Tot Oranje.

www.stedum.com

Geef een reactie