25 februari 2024

De stichting R.T.T.O. organiseert op 6 juni 2004 de bekende ÒCrazy-RacesÓte Termunten.

0

De alom bekend ÒCrazy-RacesÓte Termunten zullen wederom worden gehouden op de IJsbaan aan de Kenninckweg te Termunten. Spectaculaire en spannende races zoals bekend in verre omgeving.

Zondag 6 juni a.s. opent wethouder Jan Huisman van de gemeente Delfzijl deze autocross.


De onderdelen ÒstandaardÓen Òvrije standaardÓzullen om en om in verschillende manches punten vergaren voor een plaatsje in de uiteindelijke finale.


Twee finales dus met meestal een spannend verloop. De laatste jaren doen er tijdens deze races zoÕn 100 deelnemers mee. Op het eind van de dag is er nog de bekende massastart.


 


De laatste jaren komt er steeds meer publiek af op deze races in Termunten. De organisatie geniet een opkomende populariteit binnen deze branche van autosport.


 


Deze organisatie kijkt hierbij ook al uit naar het jaar 2005 waarin zijn hun 25 jarig bestaan van de stichting gaan vieren. Er zullen waarschijnlijk extra prijzen komen tijdens de races, maar ook wellicht een aantal andere festiviteiten rondom deze races.


Hierover worden later in het jaar verdere mededelingen gedaan.


 


Nu richt de organisatie zich op 6 juni a.s.


 


Jaarlijks organiseert de stichting R.T.T.O. (Racing Team Termunten en Omstreken) eenmalig deze races in de maand mei of juni. Een geruime tijd voor de races wordt al begonnen met de voorbereidingen (vergunningaanvraag/prijzen voorbereiden/veld klaar maken/ medewerkers inlichten/ P.R. etc. etc.).


 


Met name de vele vrijwillige medewerkers rondom deze races zijn erg belangrijk voor het slagen van de dag.


 


De organisatie hoopt natuurlijk ook dat de races in 2004 wederom een succes zullen worden.

Racing Team Termunten en Omstreken

Geef een reactie