21 mei 2024

Drugsdealer Delfzijl opgepakt

0

De politie heeft recentelijk het onderzoek afgesloten naar de praktijken van een 22-jarige drugsdealer uit Delfzijl. De man heeft zich de laatste twee jaar schuldig gemaakt aan de verkoop van coca•ne en XTC in zijn woonplaats en wijde omgeving.

Bij zijn aanhouding op 29 oktober 2004 werd een hoeveelheid van 280 gram coca•ne aangetroffen die hij juist had ingekocht om in gebruikershoeveelheden van een halve of hele gram te verpakken voor zijn klanten.

Zijn klantenkring bevond zich in Delfzijl, Siddeburen, Spijk, Appingedam, Uithuizen, Loppersum en enkele kleinere dorpen in dit gebied. Hij bezorgde de drugs op afgesproken plaatsen of bij de mensen thuis. In totaal werden bijna 40 klanten van hem als verdachte gehoord. Zij worden verdacht van een overtreding van de Opiumwet. De man was begonnen met de handel om gratis in zijn eigen verslaving te voorzien. Hij richtte zich daarbij voornamelijk op zijn vrienden en kennissen. Gestadig aan werd zijn klantenkring groter, waardoor hij zich een luxer leven kon veroorloven. De afnemers varieerden in leeftijd van 19 tot 46 jaar. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt. De man zit nog vast.

www.politie.nl

Geef een reactie