2 maart 2024

Eemsmond voert spreekuur maatschappelijk werk in

0

Per 1 september 2004 houden de maatschappelijk werkers van de gemeente Eemsmond iedere week van maandag tot en met donderdag spreekuur. De gemeente voert dit spreekuur in om de dienstverlening verder te verbeteren. Alle inwoners van Eemsmond die hulp nodig hebben bij problemen kunnen zich zowel telefonisch als persoonlijk aanmelden.

Spreekuur
De maatschappelijk werkers houden iedere maandag tot en met donderdag tussen 09.00 en 11.00 uur spreekuur. Inwoners van Eemsmond kunnen zich hiervoor zowel telefonisch als persoonlijk bij de publieksbalie in het gemeentehuis aanmelden. De maatschappelijk werkers zijn telefonisch te bereiken via (0595) 43 76 79 en 43 75 05.
Na de aanmelding volgt een uitnodiging voor een intakegesprek.

Folder
Binnenkort verschijnt de folder ÔProblemen? Blijf er niet mee zitten, wij zijn er voor u!Õover het algemeen maatschappelijk werk in de gemeente Eemsmond. Die folder bevat een beschrijving van de werkwijze en de bereikbaarheid van het algemeen maatschappelijk werk. De folder is vanaf begin september verkrijgbaar bij de publieksbalie van het gemeentehuis, bij de huisartsen in onze gemeente en op het politiebureau in Uithuizen.


Algemeen maatschappelijk werk in Eemsmond
Iedereen die in Eemsmond woont en ouder is dan 17* jaar, kan bij de gemeente terecht voor algemeen maatschappelijk werk. Onze maatschappelijk werkers bieden hulp bij allerlei soorten problemen, bijvoorbeeld op het gebied van financi‘n, werk, relaties, opvoeding en verwerking.
Op deze hulp kan een beroep gedaan worden ongeacht inkomen of leefomstandigheden.
De hulpverlening wordt gratis verstrekt en de hulpverlener heeft geheimhoudingsplicht.
Het algemeen maatschappelijk werk bevindt zich in het gemeentehuis in Uithuizen.


* Jongeren tot 18 jaar worden doorverwezen naar de jeugdhulpverlening.

www.eemsmond.nl

Geef een reactie