24 mei 2024

De eerste namen die dit jaar op het grote Sunsation podium optreden zijn bekend.

Het muziekspektakel staat dit jaar in het teken van de terugkeer van Golden Earring. Op vrijdag 12 mei staat de band, na een jaar afwezigheid, weer op het grote Sunsation-podium. Ook de komst van Van Dik Hout, IOS en Hermes House Band is inmiddels zeker. Zij zullen op 6 mei te zien zijn in Middelstum.

Henry Koning van Sunsation: “Eigenlijk hadden we twee jaar geleden al afscheid genomen van Golden Earring. We hebben daar veel reacties op gehad. Veel bezoekers willen ze graag weer op Sunsation terugzien. En een avondje Earring is met name voor de iets oudere doelgroep onvervangbaar gebleken. Dus hebben we ze dit jaar weer geboekt.”

 

Naast de Earring zal Radio 10 Gold na afloop van het optreden weer voor een ouderwets gezellig feest zorgen. Koning: “De feest-factor zal dit jaar op Sunsation de boventoon voeren. Uit onze internet-enquete bleek de behoefte daaraan groot. De drive-in show van Radio 10 Gold hebben we daarom geboekt, maar ook een band als Hermes House Band, die de tent makkelijk op zijn kop kan spelen.”


Agenda

Copyright © RonaldCT.nl | CoverNews door AF themes.