13 juli 2024

Erwin de Vries in Stedum op 6 november 2010

0


Voor de tweede keer organiseert de Activiteitencommissie van Dorpsbelangen Stedum een optreden van Erwin de Vries. De kenners zullen niet aarzelen direct te reserveren, want Erwin staat garant voor een avond Groninger zangkunst eerste klas. Met Bruno op keyboard wordt het optreden muzikaal perfect ondersteund.

De teksten van Erwin zijn de moeite van het beluisteren zeer waard, en omdat er ook geluisterd moet kunnen worden is de toegang beperkt tot 100 plaatsen.
U kunt reserveren op
activiteiten@stedum.com, het nieuwe e-mail adres van de Activiteitencommissie van Dorpsbelangen. Kosten 10 euro, inclusief koffie en koek. Plaats van optreden is het Hervormd Centrum. De Activiteitencommissie heeft Erwin de Vries ook beluisterd in Roodeschool en Zandeweer, maar eerlijk is eerlijk, de sfeer in Stedum was top.
Gereserveerde kaarten graag ophalen op donderdag 28 oktober, tussen 19 en 20 uur, bij Karen Hemmen op Hoofdstraat 18. Als dit niet past, kunt u ook de kaarten tot een half uur voor aanvang aan de zaal afhalen, of in overleg met Karen (tel 550920) iets anders afspreken. We willen het risico niet lopen dat deze felbegeerde plaatsen overblijven, vandaar dat vanaf 20 uur niet opgehaalde kaarten verkocht kunnen worden. Het optreden start om 20.30, de zaal is geopend vanaf 19.30 uur. Dit mag u niet missen!

 

Activiteitencommissie Dorpsbelangen

Geef een reactie