23 februari 2024

Even iets minder gezellig dan anders

0
Deze keer hield de activiteitencommissie van Dorpsbelangen chocomel en glühwein over. Normaal gesproken zijn er plm. 100 Stedumers die een kijkje nemen bij het kerstbomenvuur. Het vuur was mooi, het was goed voorbereid, het afsteken van gevaarlijk vuurwerk was echter niet zo leuk.
Deze keer geen carbid in de haven, maar des te hinderlijker en ronduit gevaarlijk was de manier waarop jongeren met vuurwerk omgingen. Een keer werd het zelfs achterover het publiek in gegooid. De activiteitencommissie beraadt zich wat hier aan te doen is, iets organiseren waarbij de groep voor wie het bedoeld is wordt weggejaagd is natuurlijk niet de bedoeling.
De laatste jaren was het altijd gezellig en werd het carbidschieten tegen 5 uur in goed overleg een poosje onderbroken om ook de kinderen de gelegenheid te geven naar een mooie fik te kijken. Deze keer liep het door toedoen van enkele jongeren niet goed, ondanks het door meerdere mensen aanspreken van de betreffende personen. Jammer van dit anders zo gezellige moment.

Activiteitencommissie Dorpsbelangen

Geef een reactie