28 mei 2024

EXQUIS TREKT VOLLE ZAAL

0

Tijdens het tweede Poppodium Stedum trok de band EXQUIS afgelopen zaterdagavond een volle zaal in cafŽ ’t Oude Raedthuys. Meer dan zeventig mensen genoten van het live optreden van “three men and a lady”, zoals de band zichzelf aankondigt.

EXQUIS vulde de avond met voornamelijk vrouwenrock: muziek van ondermeer Anouk, Ilse de Lange en Jewel. Dat deze muziekkeuze niet alleen maar vrouwen aantrok, bleek al snel aan het toegestroomde publiek: man en vrouw, jong en oud, vanuit Stedum en omgeving. Kortom, Poppodium Stedum lijkt de juiste formule te hebben gevonden voor een leuke avond uit in Stedum.

Deze formule wordt ook door het publiek zeer gewaardeerd, zoals blijkt uit de opkomst n het warme onthaal dat EXQUIS kreeg. De band – en dan vooral zangeres Paula wist van geen ophouden en werd dan ook door het publiek al tijdens het optreden rijkelijk voorzien van een drankje. Een enkele Stedumer werd ook nog verleid zijn zangkunsten voor de microfoon ten gehore te brengen.

In het publiek bevonden zich verder nog menig muzikant van beginnende bands die staan te popelen om deel te nemen aan Poppodium Stedum. Het derde Poppodium vindt plaats op zaterdag 10 mei met de band Haricots Verts. Ook nu weer in de bovenzaal van cafŽ ’t Oude Raedthuys en ook nu weer is de entree vijf euro. Beginnend talent en veelbelovende bands kunnen zich melden zich via poppodium@stedum.com.

Poppodium Stedum wordt georganiseerd door Session Kolibri in samenwerking met Stedum.com en cafŽ Het Oude Raedthuys. Persbericht is geschreven door com & co.

© Archief www.stedum.com

Poppodium Stedum

Geef een reactie