26 februari 2024

Fietsavondvierdaagse Dorpsbelangen Stedum op 29, 30 juni en 1 en 2 juli

0

Lange avonden, mooi weer. Wat is er leuker om een fietstochtje in onze mooie omgeving te maken? Er zijn weer een aantal unieke routes in elkaar gezet. Of u nu een klein rondje wil doen (15 km) of een langer rondje (30 km), u komt op plekken waar u nog niet eerder bent geweest.

Dorpsbelangen Stedum organiseert deze activiteit voor de tweede keer. Vorig jaar deden er zoÕn 100 mensen mee,  en blijkens de na afloop gehouden enqute -je kunt geen activiteit meer doen zonder evaluatie- was men erg tevreden.


 


Bij de organisatie van de Stedumer Avondfietsvierdaagse zijn twee principes van belang:


Het eerste is vrijheid: u kiest per avond de afstand, en hoeft ook niet elke avond mee te doen. Het tweede principe is een goede verzorging. Twee van de vier avonden is er een stop in een cafŽ, waar u wordt getrakteerd. De laatste avond (expres op een vrijdag) wordt u in Õt Oude Raedthuys ontvangen met een drankje en bij een sportieve activiteit passende hapjes. De andere avonden is er koffie met koek onderweg, en voor de kinderen ranja of een ijsje.


 


Inschrijven vooraf bij Anneke Wiersema, tel 551802, of op de avond zelf, vanaf 18.15 in cafŽ Õt Oude Raedthuys. U ontvangt dan een stempelkaart, routebeschrijving en een kaartje van de route. Vertrek tussen 18.30 en 19.15 uur, bij terugkeer in Stedum graag ook weer even afmelden in het cafŽ.


 


Kosten voor vier avonden inclusief meerdere consumpties: 7,00 euro, per avond 2 euro. Kinderen tot en met 14 jaar vier avonden voor 1,50 euro, per avond 50 eurocent.

Dorpsbelangen Stedum

Geef een reactie