24 mei 2024

Foto Bellevue is geopend

0

Sinds 12 maart 2012 is in het statige pand “Villa Bellevue” in Loppersum een nieuwe onderneming gestart. In het ondernemerspand is Foto Bellevue gehuisvest.Foto Bellevue is gelegen naast het gemeentehuis en is dé plek waar iedereen terecht kan voor het maken van pasfoto’s en unieke portret-en familiefoto’s. Volgens Harald Binnekamp, fotograaf en eigenaar, is de fotostudio een welkome aanvulling van het winkelaanbod in de gemeente Loppersum.

Een zaak die vanuit een professionele fotostudio werkt, met ruime mogelijkheden en ervaring. Veel mensen willen na school- of werktijd een pasfoto laten maken. Foto Bellevue heeft haar openingstijden hierop afgestemd en is elke werkdag geopend van 13:00 uur tot 18:00 uur. Voor portret/familiefoto’s maken wordt ruim de tijd genomen. Daarom dat deze op afspraak gemaakt kunnen worden; overdag, ’s avonds of in het weekend. Foto Bellevue onderscheidt zich door haar unieke pasfoto service. Unieke pasfoto service.
Bij een pasfotoset ontvangt de klant naast een aantal kwalitatief goede pasfoto’s voor officiële documenten, ook een foto in miniformaat met een vrije pose. Deze foto kan digitaal ontvangen worden om te gebruiken als profielfoto voor Twitter, LinkedIN, facebook, etc. Foto Bellevue is aangesloten bij de branche vereniging SNF (Stichting Nederlandse Fotovakhandel). De branche-organisatie die staat voor kwalitatief goede pasfoto’s Iedereen die kennis wil maken met Harald Binnekamp en zijn nieuwe studio is, naast de openingstijden, ook welkom tijdens de “Lente in Loppersum”, op zaterdag 31 maart aanstaande. Er bestaat dan de mogelijkheid om te kijken hoe een professionele fotostudio werkt.

www.stedum.com

Geef een reactie