22 april 2024

Garmerwolde e.a: politie vordert zes rijbewijzen van snelle rijders in

0

Op de N360 bij Garmerwolde haalde een 20-jarige man uit Ten Boer zondagmiddag een politieauto in. De man reed met een snelheid van 154 km/uur op een weg waar 80 km/uur gereden mag worden. De politie heeft het rijbewijs van de Ten Boerster ingevorderd en de auto in beslaggenomen. Bovendien werd de man bekeurd voor het veroorzaken van gevaar op de openbare weg.

Daarmaast heeft de politie zondag op diverse plaatsen in de provincie Groningen nog vijf rijbewijzen ingevorderd.


Een 42-jarige man uit Stadskanaal liep op de Schoolstraat in Musselkanaal tegen de lamp. De man reed 103 km/uur, terwijl de maximum toegestane snelheid op deze weg  50 km/uur is.


Een 20-jarige man uit Musselkanaal moest op de Ceresstraat in Stadskanaal zijn rijbewijs inleveren. Hij reed met een snelheid van 110 km/uur, terwijl op de Ceresstraat een snelheidslimiet van 50 km/uur ruim geldt.


Een 30-jarige vrachtwagenchauffeur uit Wildervank reed met een snelheid van 84 km/uur over de Veenstraat in Stadskanaal. Ter plaatse geldt een snelheidsbeperking van 30 km/uur in verband met wegwerkzaamheden. Op dezelfde locatie reed een 37-jarige automobilist uit Stadskanaal 80 km/uur en een 24-jarige man uit Vlagtwedde maakt het met 98 km/uur helemaal te bont. Alle drie bestuurders moesten hun rijbewijs inleveren.

Persberichten politie.nl

Geef een reactie