24 februari 2024

Garrelsweer: overval op woning; getuigenoproep

0

Naar aanleiding van het door de politie ingestelde onderzoek naar de overval op zaterdag 19 april tussen 15.30 Ð 16.00 uur op een 52-jarige bewoonster van een woning aan de Rijksweg in Garrelsweer heeft de politie een aantal vragen.

Uit het ingestelde buurtonderzoek blijkt dat de daders, een man een vrouw, vermoedelijk al enige tijd voor de overval in de omgeving hebben vertoefd. Voor zover de politie nog niet met getuigen heeft gesproken wil zij graag met mensen in contact komen die informatie over de daders hebben.

De signalementen luiden: Dader 1 Ð man, licht getinte huid, leeftijd 18 Ð 25 jaar, lengte +/- 170 cm, zwart haar, geen baard/snor of bril, in zijn bovengebit een gouden hoektand en drie tanden die voorzien waren van goud, jongensachtig postuur en verzorgd uiterlijk. Hij was gekleed in een kort donker jasje en had een donkerkleurige sjaal of doek op zijn hoofd. Dader 2: vrouw, licht getinte huid, leeftijd 18 Ð 25 jaar, lengte 165 Ð 170 cm, lang zwart enigszins krullend/golvend haar in een staart, normaal postuur en verzorgd uiterlijk. Zij droeg een lange broek, lang donkerkleurig vest met een lichter kleding kledingstuk eronder.

Beide daders spraken vloeiend beschaafd Nederlands. Als u de politie inlichtingen kunt verschaffen over dit tweetal of dit duo mogelijk de betreffende zaterdagmiddag in Garrelsweer of omgeving heeft gezien wordt u verzocht contact op te nemen met de politie in Delfzijl, via 0900 Ð 8844 (lokaal tarief

© Archief www.stedum.com

www.politie.nl

Geef een reactie