24 februari 2024

GEMEENTE LOOPT MEE IN 4 MIJL GRONINGEN

0

De gemeente Loppersum doet mee aan de 4 mijl van Groningen. Het deelnemende team presenteerde zich onlangs voor het gemeentehuis aan de Stationslaan in Loppersum. De ploeg bestaat uit 7 hardlopers onder aanvoering van wethouder Jan de Heer.

Voor die gelegenheid draagt het team een tenue dat bestaat uit een wit shirt met daarop afgebeeld het logo van de gemeente Loppersum. Het tenue wordt nog aangevuld met een zwarte broek.


Zondag 10 oktober moet de ploeg onder aanvoering van wethouder Jan de Heer aan de bak. Loppersum doet mee aan de zogenaamde  ‘bedrijvenloop’. De aankomsttijd voor de deelnemers is dan bepalend voor een plaats op de ranglijst. Hardlopende Lopsters doen mee aan 4 mijl van Groningen


Maar dat is niet het belangrijkste. De gemeente doet op deze manier aan een stuk ‘Loppersum-promotion’. Loppersum laat zich met een verfrissend tenue zien als een sportieve gemeente. Het is de bedoeling dat de sportende ambtenaren ook in de toekomst nog gebruik van het tenue zullen maken om Loppersum nog beter op de kaart te zetten.


 


 


 

ww.loppersum.nl

Geef een reactie