25 mei 2024

De aanmeldingen voor de vijfde editie van de GPS-tocht in en rondom Stedum stromen binnen! Dus als je nog mee wilt doen, moet je snel een team aanmelden op gpssteem2012@gmail.com. Op vrijdagavond voor Stedumers, die met collega’s, vrienden, sport- en clubgenoten willen lopen, op zaterdag voor Stedumers. Groepsgrootte tussen de 6 en 10 personen. Deelname kost € 10 per persoon, een aanbetaling van € 30 vooraf is vereist.

Wil je meehelpen als vrijwilliger? Graag!
Wij kunnen best nog wel helpende handen gebruiken. We hebben nog mensen nodig voor het belteam van zaterdag en eventueel nog voor vrijdag. Leden van het belteam begeleiden teams tijdens hun GPS-tocht. Op vaste posities in de route dienen ze contact te zoeken met het belteam om vragen te beantwoorden. Je houdt in de gaten waar je teams zich bevinden en leidt hun eventueel terug naar de route. Ook hebben we nog behoefte aan mensen met EHBO, die op vrijdag en zaterdag aanwezig willen zijn voor het verhelpen van kleine blessures (blaren, e.d.) of eventuele calamiteiten.
Voor de opbouw van de diverse hindernissen op vrijdag 9 november kunnen we nog wel handige vrijwilligers gebruiken. We beginnen ’s morgens om 8.30 uur met het plaatsen hiervan. Bij sommige hindernissen is heel wat menskracht nodig om ze op hun plaats te krijgen. Daarnaast moeten we zondag 11 november de spullen weer netjes opruimen, en ook daarvoor geldt ‘vele handen maken licht werk’. Dan beginnen we ’s morgens vanaf 11.00 uur met het terughalen van alle materialen en het schoonmaken van het vertrekpunt van de GPS.
Aanmelden kan via
gpssteem2012@gmail.com en vermeld er bij wanneer en waarmee je zou kunnen helpen. Alvast bedankt!!!

www.stedum.com

Geef een reactie