16 juli 2024

Gratis kennismakingsles Popschool Stedum

0
 Popschool Stedum gaat weer van start! Op vrijdag 20 januari en vrijdag 27 januari zijn er twee gratis kennismakingslessen waar je vrijblijvend aan kan deelnemen. Op dit moment zijn er 2 bandjes die nog muzikanten zoeken! Het eerste bandje met leerlingen van rond de 10 jaar oud repeteert van 15.30 tot 16.45 en het tweede bandje met leerlingen van rond de 13 jaar oud repeteert van 16.45 tot 18.00.
Om mee te doen met Popschool Stedum is het niet noodzakelijk dat je al een instrument kan bespelen en je hoeft ook niets te huren of te kopen. De bandcoach van De Rijdende Popschool komt namelijk naar Stedum toe met alle spullen die nodig zijn om muziek te maken, zoals instrumenten, versterkers, microfoons en een zanginstallatie.
De Rijdende Popschool is een stichting die zich ten doel heeft gesteld zoveel mogelijk kinderen, jongeren en volwassenen kennis te laten maken met muziek en is al een aantal jaren actief in dorpen in Groningen en Drenthe. In de dorpen worden Popscholen opgericht, waarin deelnemers muziekles krijgen in een bandje. Met 5 of 6 leeftijdsgenoten studeer je met de bandcoach van De Rijdende Popschool een popliedje naar keuze in.

, Rijdende popschool

Geef een reactie