23 februari 2024

Groot feest in STEO-regio Ten Post – Stedum

0

Het was afgelopen zaterdag (21 mei) groot feest in de voetbalregio Ten Post – Stedum. Zowel de C-junioren van STEO als de E2 pupillen werden kampioen in de voorjaarsreeks.
De C-junioren vochten een spannende strijd uit met o.a. Warffum C1, maar wisten door winst op DVC C4 het kampioenschap op 14 mei jl. al veilig te stellen.
De huldiging was na de wedstrijd tegen GEO/Omlandia C3. In een leuke wedstrijd werd overigens nipt verloren, maar dit mocht de kampioensvreugde zeker niet drukken. Onder grote publieke belangstelling werd na een patatje met het feest gevierd met de inwoners van Ten Post – Lellens en Stedum.
Ook STEO E2 werd gehuldigd. Als echte kampioenen werd de laatste wedstrijd ruim gewonnen van Noordwolde E3 (0-11). Het succesduo Owen Keijser en Klaas Willem Tilma wist de talentvolle jeugd van de SJO STEO E2 met prima voetbal naar het kampioenschap te leidden. Ook dit team ging natuurlijk op de platte wagen rond. Ook volgend jaar zal de Samenwerkende Jeugdopleiding (SJO) STEO weer met 11 teams, waaronder MeidenB, MeidenD en MeidenE, uitkomen in de competitie. Op de Slotdag van de v.v. Stedum (met een ochtendprogramma STEO-jeugd) d.d. 25 juni a.s. zullen de jeugdteams bij het traditionele penaltyschieten ook nog een medaille ontvangen voor het behaalde kampioenschap.

Voetbalvereniging Stedum,

Geef een reactie