9 december 2023

Vrijdag 30 april treffen we als Groninger Stedumers elkaar natuurlijk eerst bij de aubade, en ’s avonds bij het concert van Jehova Nissi. ’s Avonds zullen ook onze Duitse Stedumers aanwezig zijn, we verwachten een bus met 30 Duitse gasten tussen 5 en 6 bij de sporthal. Alles is geregeld, onderdak, een Hollandse maaltijd in de sporthal op vrijdagavond, een mooi concert als gast van de Oranjevereniging op 30 april en een echte feestavond op 1 mei in de sporthal.

De Stedumer dansers oefenen maandagavond nog een keer de Paso Doble en de Latin solo dans o.l.v. Hanneke Randoe in het café, en op 30 april om 12 uur de generale repetitie. Heino und seine Freunde staan ook in de startblokken voor 1 mei.

We gaan een gezellig weekend tegemoet. Maar eerst is de Oranjevereniging aan zet met Koninginnedag. U kunt alles voor 1 mei nalezen in het programma dat u uiterlijk maandag 26 april met de Stedumer in de bus krijgt. Neem zaterdag uw uitnodiging mee, u kunt een lekkere taart winnen in de verloting. Nog even een klein detail: in de sporthal zijn zaterdagavond geen naaldhakken toegestaan, wel dansschoenen. Er zijn veel jonge Duitse gasten, een mooie nieuwe basis voor de al jarenlang bestaande contacten!
 
Organisatiecomité Stedum-Stedum

www.stedum.com

Geef een reactie