24 juli 2024

Idee voor dweilorkest in Stedum.

0

Ik loop al een poosje in mijn hoofd rond om een dweilorkest op te richten in Stedum. Het lijkt me echt heel leuk en gezellig om bekende feest/ carnavals muziek ten gehore te laten brengen.  (Mischien) zouden we kunnen samenwerken met Jehova Nissi zo af en toe. Als zij ons een keer nodig hebben helpen we hen en als wij hen een keer nodig hebben dan……..ja zover is het ook nog lang niet.

Het lijkt me in ieder geval wel leuk dat er leden van jehova nissi zelf mee zouden spelen in het dweilorkest. Het is zeker niet de bedoeling om leden van de Jehova Nissi te onttrekken of in te pikken hoor! (Als dit wat word tenminste!) Het is gewoon voor gezelligheid en allemaal bekende feestnummers spelen. Af en toe is op een braderie of ander evenement optreden enzo. Ik vind het zelf in ieder geval heel erg leuk! Ik hoop dat het wat word! Het idee is er in ieder geval wel!

Lijkt het je leuk? Dan kun je me voor meer infomatie bellen nr: 0625362222 of mailen naar : Mark Slager

www.stedum.com

Geef een reactie